Αρχική Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Τι ζητάτε από την δικηγορική εταιρεία, που σας υποστηρίζει;

Η δικηγορική εταιρεία Ιάσων Σκουζός + Συνεργάτες ειδικεύεται στο εμπορικό και φορολογικό δίκαιο. Με ιστορία στα φορολογικά που ξεκινάει το 1955, το φορολογικό δίκαιο ήταν και θα είναι το δυνατότερο σημείο μας. Ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων η εμπειρία και οι γνώσεις μας επεκτάθηκαν στα περισσότερα νομικά θέματα που μπορούν να απασχολήσουν έναν ιδιώτη και μια επιχείρηση.

Έχουμε μάθει να προσεγγίζουμε τα θέματα από την πρακτική σκοπιά του επιχειρηματία. Είτε πρόκειται για μια εμπορική συμφωνία είτε για μια δικαστική διαμάχη, σκοπός μας είναι να απαλλάξουμε τους πελάτες μας από το πρόβλημα και να το πάρουμε επάνω μας.

Καλώς ήρθατε στο website μας. Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες νομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος, λίγη από την γνώση μας που μοιραζόμαστε αλλά και νόμους, αποφάσεις, εγκυκλίους που ίσως σας ενδιαφέρουν. Περισσότερα, από κοντά.

Η ομάδα μας:
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ιάσων Γ. Σκουζός Νίκη Π. Πλυτά
Θεόδωρος Ι. Σκουζός Ιωάννα Π. Γιαννακοπούλου
Γεωργία Κ. Τσούλου Βίκυ Κ. Τσιρώνη
Αγγελική Κ. Σταθοπούλου

Γιώργος Ε. Τρίγκας

Ειρήνη Ι. Σκουζού  
Αικατερίνη Δ. Μπεσίνη  

Κωνσταντίνος Δ. Αποστολάκης

Έλενα Ζ. Νταφούλη

 
Συνεργάτες

Η δικηγορική μας εταιρία διαθέτει ένα πολύ ευρύ δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο που είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα να συνεργαστούν μαζί μας. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να ενεργούμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε υποθέσεις που απαιτούν ενέργειες μακριά από την Αθήνα ή εκτός Ελλάδος. Η συμμετοχή μας σε διεθνή δίκτυα δικηγόρων και φορολογικών συμβούλων μας βοηθά να προσφέρουμε στους πελάτες μας συνολικές υπηρεσίες για εμπορικές συμφωνίες με επιχειρήσεις άλλων χωρών, διεθνή φορολογικά θέματα, διασυνοριακές διαφορές και πάσης φύσεως υποθέσεις που έχουν στοιχεία αλλοδαπότητας.

Έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε στην Ελλάδα τις παρακάτω διεθνείς ενώσεις :

itsg

Η International Tax Specialists Group (ITSG)αποτελεί μια διεθνή ένωση ανεξάρτητων επαγγελματιών με ειδίκευση στα φορολογικά θέματα, που συνεργάζονται σε ζητήματα που αφορούν στους πελάτες τους, ενώ παράλληλα ανταλλάσουν πληροφορίες. Η ITSG παρέχει υψηλή ποιότητα πρακτικών και φορολογικών συμβουλών σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Η ITSG αποτελείται από μια κλειστή ομάδα διεθνών συμβούλων. Κάθε μέλος της ITSG είναι ιδιαίτερα πεπειραμένο σε ζητήματα παγκόσμιου φορολογικού σχεδιασμού. Τα μέλη διαθέτουν πολύ καλή γνώση της διεθνούς σκηνής, καθώς και της φορολογίας των άλλων κρατών.

AITC - Association of International Tax Consultants -www.aitc-pro.com

Η AITC είναι μια ένωση ανεξάρτητων επαγγελματιών με ειδίκευση σε φορολογικά θέματα. Η AITC έχει σήμερα 45 εταιρείες-μέλη σε όλη την Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, στην Νότια Αμερική, στην Αυστραλία και στην Ασία και συνεχίζει να διευρύνεται με γραφεία παγκοσμίως. Μέλη της AITC είναι, ανάλογα με την χώρα, λογιστικά-ελεγκτικά γραφεία, φοροτεχνικοί και δικηγόροι, όλοι με κοινό στοιχείο το ενδιαφέρον και την εξειδίκευση σε φορολογικά θέματα.

AITC logo

Greek Law Digest - www.greeklawdigest.gr

Το Greek Law Digest είναι ένας πλήρης και ολοκληρωμένος νομικός οδηγός, στην αγγλική γλώσσα, που αφορά σε όλες τις βασικές ρυθμιστικές και νομικές πτυχές, τις οποίες μια επένδυση στην Ελλάδα μπορεί να συνεπάγεται.Οργανωμένος από τη Νομική Βιβλιοθήκη, αποτελείται από την εκτεταμένη και προσεγμένη δουλειά σχεδόν 100 κορυφαίων εξειδικευμένων και έμπειρων Ελλήνων δικηγόρων και νομικών συμβούλων. Έχει ήδη αναγνωριστεί ως ο πιο αξιόπιστος και εμπεριστατωμένος νομικός οδηγός για τα ελληνικά νομικά και ρυθμιστικά θέματα, από ξένους και Έλληνες επαγγελματίες, διπλωματικούς αντιπροσώπους και αξιωματούχους, τις κρατικές αρχές και τις ενώσεις επιχειρήσεων, και συνεχίζει να λαμβάνει γενναιόδωρα αφιερώματα.

gtd-contributing-editor-logo